COMUNICACIÓ DIGITAL DINÀMICA I INTERACTIVA

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

La comunicació multimèdia, un nou servei al client en el Punt de Venda.

Comunicació multimèdia en el punt de venda n'hi ha molta, i de qualsevol tipus. Nosaltres ens especialitzem en la comunicació interactiva o dinàmica útil, la que aporti un servei als clients del punt de venda i que tingui en si mateixa un valor.

 Aquest valor por ser informatiu (és més aviat el camp de la comunicació dinàmica, és a dir, sense interacció) o de servei (la comunicació interactiva, en la que el client s'involucra buscant les informacions que necessita).


Dissenyem solucions a mida per als nostres clients: assessorem, proveïm de les tècniques i del material necessaris, instal·lem i mantenim, proposem els nostres programes o els dels desenvolupadors més avançats, creem continguts, assegurem la gestió en el temps de la comunicació, ajudem a medir resultats.

+ Sobre la comunicació dinàmica i interactiva

........................................................................................................................................................................................................................................

REALITZACIONS

cnit


+ Accedeixi al nostre apartat Farmàcies