HISTÒRIA

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 1970: L’empresa es crea amb un enfocament cap a la imatge corporativa, assentant aquesta estratègia amb la compra de dues fàbriques metal•lúrgiques. Entra en el capital de l’empresa un gran grup industrial.

 Ens convertim en el principal productor de rètols i façanes a França i comencem a treballar amb grans xarxes comercials: companyies petroleres, fabricants de cotxes, bancs, empreses d’assegurances...

El grup ha utilizat sempre les últimes tecnologies.

 1980: Agrupem totes les nostres instal•lacions de producció en una sola fàbrica, situada a Vierzon. La companyia passa a ser un grup pioner a nivell europeu en la fabricació de rètols i senyalització.

 1990: Ens convertim en una empresa europea, primer seguint als nostres clients més enllà de les fronteres franceses i, posteriorment, utilitzant la nostra xarxa de socis i la nostra capacitat de producció industrial per a conquerir nous mercats europeus..

 Des de l’arribada del nou segle, a APIA hem continuat treballant per al desenvolupament de noves especialitats i l’expansió territorial.

 2001: Rebem el Certificat ISO 9001-2000. Ens unim en societat amb l’empresa romanesa APILUX..

 2003: Incorporació de TAILLIBERT, un especialista en fabricació de mobiliari comercial i elements de senyalització..

 2005: Creem APIA Solucions, companyia destinada a respondre a la necessitat de noves tecnologies de comunicació en el punt de venda.

 2006: Creem Apia Manteniment.

 2007: Establim la nostra filial al Marroc.

 2008: TAILLIBERT es converteix en Apia Mobiliari i Interiorisme.

 

 

 2003 : una evolució cap al mobiliari interior.                                 Activitat digital a partir del 2005.

 2009: Establim la nostra filial a Espanya.

 2010: Establim la nostra filial a Rússia.

 ........................................................................................................................................................................................................................................

Avui en dia, des d’APIA Group oferim una completa gama de solucions de comunicació per al punt de venda a Europa i tot el món.