QUI SOM?

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 APIA GROUP és un operador multinacional, present a tot Europa i actiu a Espanya des de fa molts anys..

Apia Comunicación Punto de Venta SA és la seva filial dedicada al mercat ibèric (Espanya i Portugal), creada el 2009 per atendre millor a les exigències dels nostres clients locals.

 Operem en els 4 sectors d’activitat del Grup: Rètols i Senyalització, Mobiliari comercial, Comunicació Dinàmica i Interactiva i Manteniment.

 Ens recolzem sobre un equip propi, una xarxa consolidada d’instal•ladors formats, diverses empreses col•laboradores i tota l’estructura del nostre grup.

 .........................................................................................................................................................................................................................................

APIA Group – Comunicación en Punto de Venta està format per 4 companyies:


 El nostre equip humà està format per més de 200 treballadors en plantilla i més de 1.000 col•laboradors externs que donen un tracte únic i personalitzat a cadascun dels nostres projectes.